Menu Close

Tervetuloa leirille!

Leirille ilmoittautuminen:

Voit ilmoittautua ilm lomakkeella tai sähköpostilla.

Tarvittavat tiedot: Nimi, osoite, puh. nro, huoltajan puh.nro, s-postiosoite, sotu, ryhmätoive, kokemus ja koko(poni-vai hevosratsastaja), majoitusvaihtoehto sekä erikoisruokavaliot, allergiat tms.

Varausmaksun maksettuasi eräpäivään mennessä varmistat paikkasi. Varausmaksuja ei palauteta.

Huom: varausmaksun maksamatta jättäminen EI ole peruutus. Peruutus ilmoitettava kirjallisena.

Leirikirjeet lähetetään sähköpostilla huhti-toukokuussa!

Leirikirjeessä päiväohjelma ja lisäinfoa: ohjeet leirin loppumaksun suorittamiseen (emme lähetä erillistä pankkisiirtoa), päiväohjelma sekä mitä leirille tulee ottaa mukaan. Älä hukkaa leirikirjettä!

Leiriläisten vastaanotto 5 yön leireillä dellisenä iltana klo 19. 30 Info leiriläisille klo 20.

4 yön leirit alkavat maanantaisin aamupalalla ja infolla klo 9, saapuminen ennen sitä.

Leiriohjelma loppuu viimeisenä päivänä n. klo 15

Henkilötietolakiin (523/1999) 10 § perustuva rekisteriseloste: Rekisterinpitäjä: Tortolan tallit, hietanantie 623, 16260 Hietana puh. 0503699294, e-mail: tortolantallit(a)outlook.com, Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Sanna-Kaisa Liukkonen

Rekisterin nimi: Asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Asiakkaalle sopivien ja turvallisten tuotteiden löytäminen, yhteydenpito asiakkaaseen, laskutus sähköpostin kautta.

Rekisterin tietosisältö: Asiakkaan nimi, osoite, koko ja ratsastuksen taitotaso, rekisteröityminen jäseneksi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (mikäli asiakas luovuttaa yrityksen käyttöön puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa, hän samalla hyväksyy niiden luovutuksen, mutta vain yrityksen sisäiseen käyttöön).

Säännönmukaiset tietolähteet: Asiakkaan itse antamat tiedot.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset: Asiakkaan tietoja ei luovuteta muille ilman hänen nimenomaista lupaansa tai toivomustansa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: ks. ed. Rekisterin suojauksen periaatteet: Manuaalinen aineisto säilytetään yrityksen tiloissa lukollisessa kaapissa, ATK:lla käsiteltävät tiedot säilytetään varausjärjestelmän rekisterissä, johon on pääsy vain henkilökunnan tietämillä tunnuksilla.

Tortolan tallit
Hietanantie 623, 16200 ARTJÄRVI
Puh 050-3699294
S-posti: tortolantallit@outlook.com